Дизайнер інтер’єрів королівської сім’ї Великобританії створила будинок Linden Luxury Residences у Києві

По материалам "КорреспонденТ.net" За матеріалами "КорреспонденТ.net"

Британський дизайнер Келлі Хоппен створила свій перший проєкт в Україні – концепцію внутрішнього оформлення найдорожчого будинку в Києві – Linden Luxury Residences.

Linden – житло преміум-класу, яке знаходиться на Липках, в найпрестижнішому і найдорожчому районі столиці. Це проєкт, який реалізує девелоперська компанія Budhouse Group. В даний час ведуться роботи з підготовки введення будинку в експлуатацію.

Девелопер Linden Luxury Residences вибрав компанію Kelly Hoppen Interiors у зв’язку з багатим досвідом роботи студії в люксовому сегменті.

Келлі Хоппен вважається одним з найвпливовіших дизайнерів Великобританії, серед її клієнтів – королівська сім’я, Хілларі Клінтон, Елтон Джон, Вікторія і Девід Бекхем, студія Walt Disney та інші. Вона проектувала приватні резиденції, яхти і літаки, а також реалізовувала комерційні проекти, включаючи готелі та ресторани. Також дизайнер зі світовим ім’ям випускає під власним брендом меблі і декор для дому.

Особливість дизайну Хоппен – в оригінальній та лаконічній стилістиці, яку називають “нейтральної розкішшю”. Сама Келлі характерною рисою своїх робіт називає – елегантність. Кінцевий результат, на думку дизайнера, повинен витримати випробування часом, тобто сьогодні і завжди виглядати шикарно, просто та витончено, поєднуючи епохи і стилі.

Резиденції Linden Luxury Residences будуть відповідати головному стилю Келлі Хоппен. Різні відтінки сірого кольору в інтер’єрі доповнюються вінтажними і сучасними деталями. Незвичайне поєднання дозволить створити ексклюзивний дизайн для апартаментів Києва.

Linden Luxury Residences був визнаний «Кращим житловим комплексом класу Luxury» за версією головної Всеукраїнської будівельної премії – iBUlLD-2019 і оголошений «Кращим проектом житлової нерухомості України» в національній Премії в області нерухомості CP Awards 2020.

Информация предоставлена в порядке ст.10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине