Як дозволити собі більше? Відповідь знають компанія “НоваБудова” і “Студія 1+1”

За матеріалами "КорреспонденТ.net"

Зіркове подружжя Юрій Горбунов і Катя Осадча в рамках рекламної кампанії для “НоваБудова” розкажуть, чому життя в інстаграм-стилі цілком досяжне для кожного.

Важко уявити життя без соцмереж. Переглядаючи фото в “Instagram”, постійно бачимо усміхнені обличчя, фантастичні локації, непідробні емоції. Зрозуміло, що в нас виникає легка заздрість, адже відчути ці моменти – найкраще, про що можна тільки мріяти.

Проте чи варто обмежувати себе лише мріями? “НоваБудова” та “Студія 1+1” запускають рекламну кампанію “Дозволь собі більше”, обличчями якої стануть зірки українського телебачення Юрій Горбунов і Катя Осадча. Головна мета кампанії – дати зрозуміти всім і кожному: мрії легко конвертувати в реальність і почати по-справжньому насолоджуватися життям, дозволивши собі більше.

А хто, як не особистості, яким довіряють, які досягли всього самостійно, які є авторитетними лідерами думок, зможуть найкраще втілити й передати думки людей про комфортне та щасливе життя? Креативна команда “Студія 1+1” і “НоваБудова” піднімуть завісу й покажуть щасливі миті зіркового подружжя. Адже ніщо так не гармоніює з меседжем “Дозволь собі більше”, як красиве життя подружньої пари Юрія Горбунова й Каті Осадчої – життя в інстаграм-стилі в новій квартирі від “НоваБудова”.

“НоваБудова” – інвестиційно-будівельна компанія, головне завдання якої полягає в реалізації ваших мрій про власне житло в комплексі європейського рівня. Саме такими є ЖК “Crystal Avenue” і ЖК “Щасливий”, що на Петропавлівській Борщагівці, ЖК “Щасливий” на Софіївській Борщагівці, ЖК “Щасливий PLATINUM” і ЖК “Щасливий” у Львові. А всього за 15 років сумлінної роботи компанія може похвалитися 36-ма багатоповерховими будинками й 2-ма дитячими садками. “НоваБудова” – це більш ніж 240000 збудованих квадратних метрів житла та понад 6500 родин, які отримали житло своєї мрії завдяки нам.

Але проєкти девелопера – не лише затишні квартири, але й високий рівень інфраструктури. Зокрема наразі компанія займається реалізацією торгового центру на території одного зі своїх житлових комплексів. Окрім того, у ЖК “Crystal Avenue” (Петропавлівська Борщагівка), ЖК “Щасливий” (Софіївська Борщагівка) і ЖК “Щасливий PLATINUM” (Львів) буде збудовано супермаркети “Сільпо” загальною площею понад 10000 квадратних метрів.

Перевага компанії “НоваБудова” полягає в надійності. Дотримання встановлених термінів будівництва й наявність необхідних дозвільних документів – основи, на яких ґрунтується співробітництво з клієнтами компанії. І незалежно від того, чи нерухомість купується для щасливого життя, чи для отримання прибутку в майбутньому, можна бути впевненим, що “НоваБудова” запропонує вигідні індивідуальні умови для придбання житла й інвестування в нерухомість.

Реалізувати мрії про красиве й щасливе життя та дозволити собі більше? Легко, якщо робити це з “НоваБудова”!