“Київміськбуд” запровадила можливість здійснювати консультації онлайн

За матеріалами "КорреспонденТ.net"

Холдингова компанія “Київміськбуд” запровадила можливість здійснювати консультації щодо нерухомості і її придбання не виходячи з дому. За допомогою програми “Hangouts Meet” покупець зможе дізнатися всю необхідну інформацію у менеджера, не приходячи до відділів продажу.

Для того, щоб проконсультуватися онлайн, людині необхідно зателефонувати в колл-центр і повідомити про бажання здійснити консультацію. Вказавши номер телефону і бажаний месенджер або адресу електронної пошти, клієнт отримає посилання-запрошення на персональний відео-чат з менеджером відділу продажу.
За словами Голови правління – президента “Київміськбуду” Ігоря Кушніра, консультації онлайн можуть стати повноцінною заміною приходу людини до відділу продажу, і допоможуть скоротити кількість фізичних контактів.

“Ситуація з поширенням коронавірусу вимагає швидких і зважених дій. “Київміськбуд” вжив низку додаткових санітарно-гігієнічних заходів: співробітникам видані антисептики для рук, проводиться температурний скринінг, поверхні у відділах продажу обробляються спеціальними розчинами.
У всі часи, навіть найскладніші, нерухомість залишалася одним з кращих механізмів зберігання коштів. Є припущення, що так буде і зараз: люди думають про купівлю, існує відкладений попит. Для того, щоб інформація про нерухомість від “Київміськбуду” була максимально доступною і об’ємною, ми скористалися програмою “Hangouts Meet”. З її допомогою абсолютно кожна людина може проконсультуватися з менеджером, не приходячи до відділу продажу. Це дасть можливість дізнатися всю необхідну інформацію, не турбуючись про фізичні контакти, які в сьогоднішній ситуації вкрай не бажані. У перспективі, відділи продажу онлайн можуть стати хорошою альтернативою і поширеним явищем на ринку нерухомості”, – зазначив Ігор Кушнір.