Olympic Рark – житловий комплекс від Status Group нове місце для комфортного життя в Києві

По материалам "КорреспонденТ.net" За матеріалами "КорреспонденТ.net"

Olympic Рark – житловий комплекс від Status Group нове місце для комфортного життя в Києві

Девелопер Status Group відкриває нову 5-у поліпшену секцію. Ціни за квадратний метр – доступні, а умови – лояльні.

“Куплю доступне житло в Києві” або “куплю новобудову від забудовника в Києві” – два найпопулярніших запити в Google. У столиці сьогодні проживає близько 3 мільйонів чоловік, і половина з них тільки мріє про своє житло. Причому більша частина хоче саме новобудову. І це зрозуміло. Житло тут дешевше, є кредит, розстрочка, на що складно сподіватися при купівлі на вторинному ринку.

Але як вибрати?

Вирішальних факторів на користь “первинки” багато, головні можна порахувати на пальцях. Давайте розберемося! Звичайно, це розташування, близькість до центру, не окраїна і бажано метро в пішій доступності. Чистий район – а як без цього, кому захочеться дихати вихлопними газами? Торговельні центри поруч, а краще одразу в самому ЖК, щоб не їздити далеко, особливо зараз, в умовах карантину. Доглянута територія, двір, дитячий майданчик. Школа, садочок у найближчій доступності. Возити дитину кожен день в інший район міста – на такі жертви готовий далеко не кожен із батьків, та й навіщо створювати такі труднощі, коли все під боком? Паркінг або принаймні вільні місця у дворі, щоб не кидати авто на узбіччі, а потім переживати, щоб не вкрали. Очевидні речі, але є далеко не в усіх ЖК.

Доступність і готовність

Доступні квартири в Києві в житловому комплексі Olympic Рark від девелопера Status Group – розумна інвестиція у ваше майбутнє і майбутнє ваших дітей. Будинок знаходиться в сучасному бізнес-центрі Olympic Center. Квартири на стадії будівництва в новій 5-й секції – від 20 000 грн за м², нежитлові приміщення в бізнес-центрі – від 38 700 за м². Розстрочка на 18 місяців, спецумови, індивідуальний графік виплат.

Чому Olympic? Це комфортний житловий комплекс нового покоління, де всі плюси в одному місці – ліквідність, доступність, розташування і репутація забудовника. Можна заходити на ремонт хоч просто зараз.

Квартири різної площі – поліпшені “однушки”, “двушки” і великі просторі “трьошки”. Всі варіанти – нового планування, легко форматуються. Якщо ви інвестор, бізнес-простори Olympic Center можна адаптувати під кафе, ресторан, салон краси, медичний центр, спа-салон, магазин, школу, банківське відділення…

Місце

Olympic Рark – концептуально архітектурний проєкт побудований у форматі “місто в місті” – об’єднує в собі міські зручності мегаполісу і комфорт передмістя. Все, що так важливо і потрібно, знаходиться у кроковій доступності: магазини, банки, кафе, дитячий садок, школа, стадіон і фітнес-центр. Поруч парк Партизанської слави загальною площею 111,97 га та три озера – Лебедине, Позняки та Вирлиця. В останньому близько 30 видів риби: сом, судак, щука, окунь, карась, бички, багато з них занесені до Червоної книги.

Комплекс знаходиться у 5 хвилинах ходьби від метро “Бориспільська” за адресою: пр. Бажана, 17. Район забезпечений якісною соціальною, культурною та транспортною інфраструктурою.

Фасад будівлі Olympic Center виходить на перлину Дарницького району – проспект Миколи Бажана. Він об’єднує одразу три житлових масиви: Позняки, Осокорки та Харківський.

Забудовник

Olympic Рark – проєкт девелоперської компанії із 15-річною історією Status Group. У минулому році бренд потрапив у топ-10 кращих забудовників Києва. За його плечима успішні і статусні об’єкти з великою історією: житловий комплекс бізнес-класу на Подолі Podil Plaza & Residence, комфорт-класу – “Рів’єра”, “Рів’єра-2” і “Рів’єра-3”, преміум-класу – Status Grad, комплекс клубного типу Sky River, на стадії будівництва Sky River-2. ЖК “Золотий Лев”, бізнес-центр Platinum і новий 11-поверховий ультрасучасний БЦ Crystal. Висока якість будівництва і репутація Status Group, зароблена великим досвідом, дозволяє інвесторам залишатися спокійними навіть у складні часи.

Ось чому Olympic Рark – ідеальне місце для комфортного життя у столиці та старту вашого бізнесу.
Почніть своє майбутнє у правильному місці, щоб завжди бути на Олімпі!

Информация предоставлена в порядке ст.10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине