Введено в експлуатацію перший будинок унікального житлового комплексу Києва

За матеріалами "КорреспонденТ.net"

Компанія “Строй Сіті Capital”, що входить до складу групи компаній “Строй Сіті Девелопмент Group“ отримала сертифікат Державної будівельно-архітектурної інспекції, що підтверджує готовність трьох секцій першого будинку комплексу до експлуатації.

Перший будинок комплексу складається дев’яти секцій. Загальна площа готових квартир — 19058 кв.м. Кількість трикімнатних квартир — 42, двокімнатних — 168, однокімнатних  — 105.

Комплекс будується по вулиці Паїсія Кайсарова 7/9 поряд із Голосіївським парком, ВДНГ і Національним музеєм народної архітектури та побуту Пирогово. Унікальною особливістю новобудови є великий панорамний ліфт, який з’єднуватиме “Голосіївську Долину” з метро “Васильківська”.

“Чотири панорамні кабіни ліфта побудовані за особливою технологією. Вони спроектовані з метою зручності подолання шляху до метро мешканцям комплексу.  Одна кабіна вміщує 11 людей. Цей ліфт дозволить не тільки скоротити шлях до метро та зовнішньої інфраструктури, але й помилуватися краєвидами, які відкриваються на самий зелений район Києва”, — розповідає керівник проєкту Іван Щербань.

В ЖК “Голосіївська Долина”, яка належить до класу “комфорт”, реалізована концепція “місто в місті”. Це означає, что в комплексі є вся необхідна для комфортного життя інфраструктура: закрита від машин територія під охороною 247, магазини, кафе, аптеки, дитячий садочок, зони відпочинку, спортивні майданчики тощо.

Також недалеко від житлового комплексу знаходяться супермаркети:
● VARUS – 10 хвилин пішки,
● “АТБ” – 4 хвилини на авто,
● NOVUS – 8 хвилин на авто,
● “Сільпо” – 9 хвилин на авто.

ЖК “Голосіївська Долина” зводиться за монолітно-каркасною технологією з наповненням керамічною цеглою. Однак перша черга, що вже здана в експлуатацію — це повністю цегляний будинок з товщиною стін 640 мм.

Після закінчення будівництва, комплекс складатиметься з п’яти будинків висотністю від 19 до 26 поверхів.

Нагадаємо, що ЖК “Голосіївська долина” — це незавершений об’єкт корпорації “Укрбуд”, який добудовує компанія “Строй Сіті Capital”, що входить до складу групи компаній “Строй Сіті Девелопмент Group”. Також компанія зводить ще два об’єкти, які починав будувати “Укрбуд” — ЖК “Crystal Residence” і БЦ LEVEL. Їх будівництво було зупинено в 2019 році через банкрутство корпорації “Укрбуд”.